hits

Denne ukens favoritt i bloggverden

Det er helt utrolig hvor mange bloggere som finnes her i landet, det finnes blogger som er laget kun for egen interesse og det finnes bloggere som er laget for folket. Du har overskrifter som stemmer overens med teksten og du har overskrifter som er laget kun for å skape interesse.

Denne uken har jeg ikke bladd så alt for mye i andres blogger, dette på grunn av at jeg kjapt kom over et innlegg som jeg følte traff meg rett i hjerte. Det handlet om julen, det handlet om julekalendere og konklusjonen var som om jeg leste min egen oppfatning av dette hysteriet. Dette er i tillegg en blogg jeg ofte besøker, bloggeren lager mange og fengende historier og selvironien og humoren er genial.

Denne ukens favoritt i bloggverdenen er en av mine aller største favoritter og jeg anbefaler dere alle å gi denne bloggen et forsøk, er du ute etter en hverdagsblogg som tar for seg livet som kjæreste, småbarnsmor og alt mulig kvinne bør du sjekke ut Supporterfru sin blogg her: 

http://supporterfrue.blogg.no/1510733299_kjre_pakkekalendermamma_du_gjr_meg_helt_svett.html

-Ekte bloggerglede

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv