hits

På slang i de dype skoger.

Som nytt medlem i denne familien syntes jeg det er viktig å skape noen nye tradisjoner, dermed tok vi med oss ved, pølser og sag og dro til skogs. Det var bare et lite problem, mørket hadde begynt å senke seg og jeg er livredd for dyrene i skogen. Det ble en hard prøvelse for denne rosabloggeren.

For ja, jeg er faktisk født og oppvokst på en bondegård langt inne i de dype skoger i Svarstad, det er derimot lite som tyder på at det er nettopp her jeg kommer ifra. For du kan ikke kalle deg selv en bonde når du er livredd for dyrene, hater å bli skitten på hendene og sist men ikke minst brekker meg av alle fjøsluktene som finnes på en bondegård. Så ja, du kan si jeg har hatt en hard oppvekst sånn sett.

Allikevel fant jeg det for godt å reise til skogs å hugge juletre denne lørdagen, jeg hadde nok glemt bort litt av mine frykter men, det skulle ikke ta lange tiden før jeg ble minnet på dem igjen. For allerede da vi startet å bevege oss mot skogen hadde skumringen begynt, det tok ikke lange tiden før mørket hadde lagt seg og raslingen i buskene ble for min del mer og mer intense.

Det ble etter hvert utrolig mange hyl fra min side, jeg innbilte meg selv av jeg så en grevling bak hver busk og når datteren i huset på ni år ba meg om å skjerpe meg, ja da skjønte jeg hvor ille det faktisk var. Vi fikk til slutt tent oss et bål, vi fikk til slutt hogd oss en julegran og vi fikk en veldig hyggelig stund med hele familien. Vi fikk også skapt en tradisjon vi definitivt kommer til å bygge videre på.

-Ekte juleglede

8 kommentarer

Per Oddvar

26.11.2017 kl.21:03

Så her skryter du stolt og bekymringsløst over en så patetisk kriminell hendelse?

Pappaglede

26.11.2017 kl.21:28

Per Oddvar: Kall det hva du vil, jeg kaller det en koselig handling sammen med nærmeste familie ??

Per Oddvar

26.11.2017 kl.21:41

Om du har sagd ned et tre uten tillatelse fra grunneier er det intet mindre enn tyveri, samme hva jeg måtte kalle det. Om du ikke forstår det selv er du et dårlig forbilde for resten av familien.

Pappaglede

26.11.2017 kl.21:49

Per Oddvar: Hadde du tatt deg tid til å lese teksten hadde du sett at dette ikke handlet om verken tyveri eller slangen. Så vidt jeg vet er det lov å gå på slang i egne skoger ????

Per Oddvar

26.11.2017 kl.21:55

Så du er grunneier selv? Ikke sant. Du bruker "slang" i overskriften hvilket de fleste ville tolket som at du tok deg en tur ut i hvilken som helst skau for å stjele deg et juletre for å spare 500kr det ville kostet deg ellers.

Pappaglede

26.11.2017 kl.22:00

Per Oddvar: Jeg er ikke grunneier men min familie er det så jeg hadde tillatelse ?? Mye koseligere å hugge selv fremfor å kjøpe ??

Per Oddvar

26.11.2017 kl.22:04

I så fall beklager jeg anklagelsen/misforståelsen.

Pappaglede

26.11.2017 kl.22:05

Per Oddvar: Ikke tenk på det, det går så fint ??

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv