hits

Det blir helt feil..

Jeg vet veldig godt selv at jeg kan være prippen på en del området, jeg er for eksempel ikke noe glad i å slippe tarmgassene fri foran de andre i huset men, på et området er jeg nok ekstremt prippen og det med god grunn. Jeg har aldri eller kommer nok aldri til å vise meg naken foran barna her i huset, jeg føler det er helt feil å la brunsneglen henge og slenge rundt hodene på barna under tannpussen.

Henger og slenger er vel kanskje å ta litt i, for så stor er den definitivt ikke men, rent billedlig talt er det litt slik jeg føler det. For jeg kommer aldri til å bli komfortabel med å være naken foran hennes barn, jeg kommer for eksempel aldri til å kunne tisse i kryss med yngstemann her i huset og så lenge barna er rundt meg velger jeg å holde hamsteren i buret.

Det at barna er nakne rundt meg er noe jeg bare har måttet vende meg til, for uansett hvor jeg beveger meg her i huset er sannsynligheten for å møte en naken smurf relativt stor. De er på toalettet med dørene oppe, de går nakne ned for å fortelle noe etter dusjen og uansett hvor ukomfortabelt jeg syntes det er så har jeg nå vendt meg til dette.

Barna her i huset maser mye om hvorfor de aldri ser meg naken, svaret mitt er ganske enkelt at hadde de vært mine barn hadde ting vært annerledes. Nå som jeg får min egen datter har jeg tenkt litt på hvordan dette skal fungere, hva om min datter spør hvorfor jeg ikke er naken foran de andre barna men, den dagen hun eventuelt spør om dette er eldste datteren her i huset 16 år og maset har forhåpentligvis lagt seg når det kommer til å se meg naken.

Dersom du har stebarn vil jeg gjerne høre hvordan du forholder deg til nakenhet foran dine stebarn?

2 kommentarer

Due

27.11.2017 kl.20:10

Jeg har ikke stebarn nå, men jeg har hatt. Hun så meg selvsagt naken. Mine barn har sett sin stefar naken, da de dusjet med han da de var små. Meg ser de naken rett som det er, for jeg får jo ikke være alene på badet. De ser også stefaren naken på badet av og til. Dette er når han skal dusje eller er på vei inn i dusjen. Barna er også vant med å se oss sitte på do, for de kommer inn da også, men da ser de ikke så mye hehehe. Barn bør se forlede og steforeldre nakne i naturlige omgivelser. Vi har gutt og jente her. Gutten som er 10 år er med stefaren i guttegarderoben når vi er i basseng. Datteren på 8 år er med meg i damegarderoben. Naturlig nakenhet er sundt :)

Pappaglede

27.11.2017 kl.20:26

Due: Ja det er nok forskjellige komfortsoner ute å går her kanskje, men skjønner godt hva du mener. Men hittil er det helt unaturlig for meg å være naken foran dem :)

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv