hits

Hvor fort sender du barnet i barnehagen etter sykdom?

Jeg er fullt klar over at det finnes en 48 timers regel på omgangssyke eller diare men, dersom barnet er blitt friskt over natten og i utgangspunktet klar for barnehagen igjen. Hva gjør du da?

For vi mennesker lever en nokså stressende hverdag, vi har også x antall dager der vi kan være hjemme med sykt barn og dersom barnet ditt egentlig er frisk nok til å gå i barnehagen er det da greit å sende det i barnehager før disse 48 timene? Jeg vet at ekspertene fraråder dette på det sterkeste på grunn av smittefaren og det i seg selv er vel en god nok grunn til å følge rådene.

Jeg selv er at den oppfatning at det er viktig å følge de lover og regler som er satt, for disse reglene er som regel kommet for en god grunn. Så for min del vil disse reglene bli fulgt til punkt og prikke men, hva tenker dere om dette? Har dere sendt barnet i barnehagen tidligere eller har dere fulgt reglene hver eneste gang?

2 kommentarer

Bunny Trash

29.11.2017 kl.00:55

Jeg har jobbet mange år som PM i barnehage. Et stort problem er foreldre som ikke respekterer regler som er satt i forhold til sykdom. Smitte og smittefare. Sier seg selv at sykdommen flytter på seg. Er det virkelig ønskelig at de ansatte i barnehagen skal bli syke? Hvor lett er det å få vikarer? Hva hvis barnehagen ikke finner vikarer eller ikke har mer budsjett til det? Er det ønskelig at barna skal være i en underbemannet barnehage? Slik jeg ser det så er norske barnehager allerede underbemannet selv når alle ansatte er tilstede. Farlig, slik jeg ser det. Og er det virkelig ønskelig å gjøre de andre barna syke? Og er det ønskelig å sende sykdommen i en sirkel slik at barnet ditt blir sykt igjen?

Altså hvor glad er man i barnet sitt når man plasserer det i slike situasjoner?

Pappaglede

29.11.2017 kl.21:18

Bunny Trash: Veldig god tilbakemelding ??

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv