hits

Bannebøssa er tilbake

Jeg har faktisk aldri tenkt over det tidligere men, fra den dagen jeg ble kjent med barna her i huset ble jeg fort klar over at banning er en stor del av mitt vokabular. Ordene faen og helvete er gjengangere og ofte retter jeg opp banningen med å si «Å faen, nå bannet jeg igjen.

Som jeg har skrevet om en gang tidligere her på bloggen, så gikk vi til innkjøp av en bannebøsse en gang i tiden. Denne bøssen ble brukt flittig i en lang periode og aldri før har barna kunnet kjøpe så mange is i løpet av en sommer. Jeg gikk på smell etter smell og gang på gang ble jeg fersket av ungene da ordene stormet ut av min munn, bøssen ble til slutt min redning men, for barna har det vært stusslige måneder.

For bannebøssen gjorde at jeg til slutt fikk luket ut mange av de stygge ordene, nå kunne ikke barna lenger leve på is og sjokolade som de hadde gjort gjennom hele sommeren og nå kunne de bare angre på at de ikke hadde lært av hamsteren her i huset at de burde hamstre godsakene i kinnene til dårlige tider. Barnas monsterbedrift måtte til slutt slås konkurs på grunn av manglende inntekter og bøssen ble avviklet.

Nå som bøssen har vært fraværende i en god stund har jeg merket at banne ordene er på vei tilbake i mitt liv, med en enorm fart har de sneket seg inn og barna ser nå muligheten til å igjen tjene store penger på sin bedrift. Derfor har vi nå innført bannebøssen igjen med klare regler men, denne gang også for barna her i huset. Reglene er satt og vi er klare for en ny kamp om gevinstene fra bannebøssa.

Her er reglene:

Voksne:

Helvete:  10 kr

Faen:      10 kr

Jævli:      10 kr

Bitch:       10 kr

Fader:       1 kr

Barna:

Helvete:  Vaske toalettet

Faen:      Tømme oppvaskmaskinen

Jævli:      Re opp sengene

Bitch:      Støvsuge 2 etasje

Fader:     Si Kent er verdens kuleste på my story

-Ekte banneglede

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv