hits

Forsikrer du barnet ditt?

Dette med barneforsikringer er blitt mer og mer utbredt i årenes gang, nå kan man til og med forsikre barnet sitt mens det ligger i magen til mor. Så hva er det viktigste for deg ved en barneforsikring, tenker du mest på pris eller dekninger eller føler du at dette med barneforsikringer kun er et penge sug?

Jeg vet at alle her i landet vil det beste for sine egne barn, allikevel er det mange som dropper dette med barneforsikringer. Det de fleste tenker er at vi bor i Norge og om det skulle skje noe her får man dette dekket uansett, slik er det ikke nødvendigvis og derfor velger også mange å skaffe seg en barneforsikring. Flere sider med liten skrift blir kjedelig for mange og ofte tar folk et valg etter prisen på produktet.

Jeg kommer definitivt til å forsikre mitt barn men, jeg vet at mange der ute ikke velger å gjøre dette. For ca halvparten av landets barn er ikke forsikret. Hvordan har du valgt å forsikre ditt barn eventuelt hvorfor valgte du å ikke forsikre ditt barn?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv