hits

Hva er deres og barnas favoritt julekalender på TV?

I morgen er det endelig 1 desember og for mange er dette favoritt måneden i året, spesielt for barna er dette en favoritt måned og med sjokoladekalender, pakkekalender og ikke minst julekalendere på TV er det ikke rart de elsker denne måneden. Hva er deres favoritt julekalender på TV?

Ser jeg tilbake på min barndom er det helt klart Jul i Skomakergata som har gitt meg best juleminner, den enkle men geniale julekalenderen skaper masser av julefølelse for meg. Dessverre er denne kalenderen tatt av luften og igjen sitter jeg med en dårlig oversikt over hva som går, i og med at jeg ikke har sett på barne tv på noen år da jeg ikke har hatt barn selv.

Nå som den lille er på vei ut av magen snart er det greit å sette seg litt inn i hva som er favoritten til barna nå om dagen, så hva er deres barns favoritt julekalender på TV?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv