hits

Pappagledes julekalender!

Det er ikke mange timene igjen til vi kan kalle det desember, en måned fylt av spenning og forventninger for barna og allerede i morgen åpnes første luken I årets julekalender. Tradisjonen tro vil jeg også i år servere dere julekalender her på bloggen men, noen forandringer vil det være fra tidligere år.

For som mange av dere kanskje har fått med dere har jeg hatt en agenda rundt årets jul på bloggen, jeg mener folk har blitt helt hysteriske når det kommer til julegaver og julekalendere og derfor vil årets julekalender se litt annerledes ut i forhold til tidligere kalendere her på bloggen. Jeg har droppet alt av konkurranser, premieringer og gaver til fordel for opplevelser med nær og kjær familie.

Årets julekalender her på bloggen er av det inspirerende slaget, den er ribbet for hotell opphold, flotte gavekort og produkter fra mine sponsorer. Dette året går alt ut på å sette pris på dem man er glad i, vi vil rette fokuset mot de som virkelig trenger det og alt dreier seg om å gjøre ting sammen med vår familie. Kanskje kan vi være med på inspirere andre med denne kalenderen, det er i hvert fall det vi håper på.

Hver eneste dag vil barna her i huset åpne et brev som ligger i nissens postkasse her i stuen, på brevet står det skrevet noen enkle ord som beskriver hva dagens aktivitet går ut på. Det er aktiviteter vi kan gjøre sammen som familie, det er aktiviteter som vil glede andre og det er aktiviteter som gjør at tiden frem til jul vil gå fort. Dette for å vise dere alle at glede i julen ikke trenger å koste millioner av kroner.

Jeg vet med sikkerhet at barna gleder seg til denne kalenderen og jeg håper virkelig at dere også finner glede og inspirasjon i denne kalenderen. Jeg lover dere topp underholdning og morsomme aktiviteter som fungerer for hele familien.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv