hits

Pappagledes julekalender: Luke 1

Da var første luke i Pappagledes julekalender åpnet, barna hadde sett frem til dette i lang tid men, det var ikke helt dette de hadde sett for seg. De forventet pakker, de forventet leker og i det minste forventet de en sjokoladebit. Blikkene var ikke vanskelig å lese der de stod og latet som om de var fornøyd, det at de egentlig ikke helt skjønte dagens brev overskygget derimot den falske gleden.

1. Gjør deg klar til julaften

Det er dessverre blitt slik at barn i stadig yngre alder søker etter bekreftelse på at man er fin eller pen, dette er ikke unormalt i det hele tatt i og med de vokser opp i en verden som er fylt av kroppspress og jakten på det perfekte. Med foreldre som til stadighet setter på hår, setter på løs vipper og fyller leppene, er det ikke rart de føler et press på å være fine til enhver tid.

Derfor bestemte vi oss for at i år skulle barna få velge helt selv hvordan de ville se ut på julaften, ingen krav til flotte gallakjoler eller dresser og ingen krav til verken fletter eller hårfrisyrer. I år er det kun deres valg hvordan de ser ut, de skal få lov til å føle seg så fine de bare vil uten påvirkning fra hverken den ene eller den andre. Så i dagens brev stod det: Gjør deg klar til jul.

Dette var de eneste ordene som stod i dagens brev fra nissen, det er ikke rart barna var litt usikre på hva dette innebar. Da de til slutt fikk vite hva dette betydde var de utrolig fornøyde og takknemlige over dagens brev fra nissen, for betydningen var at de skulle få dra til frisøren og gjøre klar til årets juleklipp. Dette er noe de begge så frem til og det ble en lang dag med venting før vi endelig satt i stolen.

Jentene hos Elins hårstudio gjorde en fantastisk jobb med barna, de fikk barna til å sitte i ro og ga dem den nødvendige tryggheten ved å prate med dem hele tiden. At de i tillegg utførte alle ønskene til barna uten å anbefale verken det ene eller andre gjorde at barna i år føler seg veldig klare til årets julefeiring. Barna var fornøyde og da er selvfølgelig vi også fornøyde.

2 kommentarer

due

01.12.2017 kl.07:44

Tusen takk for et meget fint tips til vår aktivitetskalender. Da blir det en dag hos frisøren her på begge barna. Gjør deg klar til julaften :) Herlig :) Men hvordan kan de ha rukket å vært hos frisøren? Det er den første her i dag, og frisører er stengt her i alle fall. Jeg forstår faktisk ikke helt hehehe. Våre barn har en sjokoladekalender til 12 kr hver. Datteren har også Lego Friends kalender og så har de aktivitetskalender på deling. I den er det lapper hvor det står noe vi skal gjøre hver dag frem til julaften :)

Pappaglede

01.12.2017 kl.07:53

due: Hei så hyggelig å høre, da blir de glade vettu ?? Det er nok litt filmtriks inne i bildet her, heheh. Så alt gjøres to dager i forkant her for å være ajour men de har fortsatt en aktivitet om dagen frem til 22 også blir det to flotte aktiviteter da som ikke er i kalenderen ????

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv