hits

En godt bevart hemmelighet!

Jeg har i en årrekke båret på en stor, stor hemmelighet, det er en hemmelighet jeg syntes det har vært vanskelig å gå inne med og nå er det på tide at jeg forteller dere alle om min store hemmelighet. I flere år har jeg nemlig båret på en hemmelighet om at jeg er en stor beundrer av julekalenderen på barne-tv og nå som jeg endelig har en god grunn til å se på det er det på tide å komme ut av julekalender skapet.

Dette er en hemmelighet som har begrenset meg i mange, mange år, for det er ingen av gutta i gjengen som ville godtatt at jeg ikke kom på FIFA kveld fordi jeg skulle se på barne-tv. Jeg har ved flere anledninger forsøkt å bare dra for gardinene, skru av alt lys i leiligheten og i skjul forsøke å få med meg en episode av de nye julekalenderne på barne-tv. Hver eneste gang er jeg blitt avbrutt..

Så i år som jeg endelig hadde en unnskyldning, hadde jeg gledet meg til å endelig senke skuldrene og bare nyte synet av Jul i Svingen med barna på NRK. Da jeg plutselig fikk vite at barna skulle til sin far første helgen i desember, fryktet jeg virkelig for at det også skulle gå i vasken dette året. For når man først har barne-fri helg for første gang på lenge, er det ingen selvfølge at min kjæreste vil se på barne-tv.

Jeg har hele uken forsøkt å hinte til min kjæreste om at jeg ønsket å se på dette men, jeg turte ikke å spørre henne rett ut om hun ville se på dette med meg. Heldigvis for meg har jeg tydeligvis en kjæreste som har båret på den samme hemmeligheten, den eneste forskjellen er at hun kom ut av julekalender skapet for 9 år siden. Så dermed skulle drømmen min bli til virkelighet allikevel.

Vi satt oss virkelig til rette i kveld, med litt popcorn i bollen og med rød julebrus i koppen kunne ikke første episode ha vært bedre. Jeg satt der med enorme forventninger og en enorm spenning i kroppen og overraskelsen var ikke veldig mye mindre heller da jeg fant ut av Skam Kris var en av de mest sentrale rollene i sin 5 år gamle kropp. Dette ble virkelig en kveld jeg sent kommer til å glemme..

Det var litt som å reise 11 år tilbake i tid, det var rett og slett som å være et barn igjen men, vet du hva? Jeg bare elsker det og nå klarer jeg nesten ikke å vente til i morgen klokken 1800 for en ny episode.

-Ekte barndomsglede

3 kommentarer

Hanna Hansen

02.12.2017 kl.00:08

Hjelp meg å hjelpe! <3

https://www.spleis.no/project/24682

due

02.12.2017 kl.15:04

Så flott at det er flere som liker barne-tv. Selv savner jeg Skomakergata. Ja virkelig. God at din samboer og du har samme interesser, da det er viktig i et forhold. Husk! Det er ingen ++++ aldersgrense på barne-tv :)

Pappaglede

02.12.2017 kl.15:09

due: Det er helt riktig, koser oss med barne tv :)

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv