hits

Pappagledes julekalender: Luke 2

Etter gårsdagens overraskelse skjønte barna litt mer av hva denne julekalenderen handlet om, derfor passet det perfekt at nissen i dag tok turen innom og i dette tilfellet hadde han tatt turen innom mens vi som for å gjøre en rampestrek. Så når barna først trodde de hadde skjønt kalenderen og konseptet, sørget nissen for at de igjen ble litt usikre på hva dette var.

Rampenissen har gjort en rampestrek

Da barna i dag stod opp gikk de målrettet mot nissens postkasse her i stuen, overraskelsen var stor da de så at kjellerluken i stuen var åpnet og igjen hang det en nisselue på kjellerluken. I postkassen hadde han lagt igjen et brev til barna som var lett å tyde, på brevet stod det at han hadde vært innom å gjort en rampestrek. Barna startet raskt å lete etter rampestreken uten at de klarte å finne ut hva med det første.

Jeg vet ikke helt om det er nissen som gjorde en dårlig jobb eller, om det er barna som griser så mye i det daglige at de ikke la merke til rampestreken. For på kjøkkenbenken hadde nissen lagt igjen en liten hilsen til barna, han hadde kastet frokostblanding utover hele benken, helt melk over frokostblandingen og med ketchup hadde han skrevet et enkelt ord til barna, nemlig hei.

Selve rampestreken syntes de var ganske morsom men, det morsomste her var at de igjen fikk tilbake troen på nissen. For hvem kunne ha lukket opp luken, glemt nisseluen og ikke minst nisseskoene sine i stuen denne natten? Svaret får de nok aldri vite men, at vi fikk en hyggelig start på dagen rundt frokostbordet med masse prat om nissen er i hvert fall helt sikkert.

2 kommentarer

due

02.12.2017 kl.15:00

hehehehehe. Du er kreativ ja. Nei! Jeg mente nissen er kreativ :)

Pappaglede

02.12.2017 kl.15:08

due: Haha takk for det, skal hilse nissen :)

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv