hits

Denne ukens favoritt i bloggverden

Gjett hvem som har saumfart alle landets blogger denne uken da? Ja, da du tippet nok riktig for det er meg det vet du! Denne uken traff jeg på ukens blogg ganske tidlig i lesingen, det var en blogg som traff meg rett i hjerte og det var en blogg som virkelig fikk meg til å trekke på smilebåndet.

For ukens blogg er blitt et veldig kjent navn i bloggverdenen den siste tiden, jeg selv hørte vel om denne bloggen for noen uker siden og siden den gang har jeg lest bloggen daglig. Bloggen tar for seg hverdagen på en elegant måte og med et morsomt skråblikk på livet som småbarnsmor har hun virkelig lyktes med å tilfredsstille meg og mine behov. Da mener jeg selvfølgelig blogg messig.

Denne ukens blogg er https://gaffeltruckfrue.com/ og det er en blogg jeg anbefaler dere alle på det varmeste. Enten du har barn eller ikke vil denne bloggen gi deg en fin opplevelse, for bloggen tar for seg mange temaer på en god måte. Det er en god blogg med mange fine tekster og jeg kan ikke si annet enn at om du ikke tar deg en titt har du virkelig gått glipp av noe.

-Ekte bloggerglede

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv