hits

Falt for eget grep!

Det hele startet som en ide for å få barna litt mer ut av huset, jeg visste at Pokemon Go var en sikker vinner når det kom til barn. Selv syntes jeg det ble både kjedelig og barnslig men, det var helt til jeg fikk lastet ned app`en å gått noen runder selv med barna hakk i hæl selvfølgelig.

Da jeg kom opp med denne ideen var Pokemon Go et spill som var godt plassert i merittskapet til skaperne av spillet, det hadde til og med lagt seg et lite lag med støv på spillet da jeg fant ut at jeg ville børste støv av spillet og få barna mer ut. De hadde allerede en bruker på spillet i og med det snart er to år siden Pokemon hysteriet herjet her i landet.

Selv var jeg bare med som støttespiller i starten av dette prosjektet med å få barna mer ut, helt til en dag hvor jeg fikk se gleden til barna da Pikachu dukket opp i inngangspartiet på huset. Jeg tenkte at det ville være kult å late ned spillet selv, bare for å ha den mest kjente Pokemonen i samlingen min men, etter det skulle jeg ikke spille det noe mer. Det ble ikke helt slik som jeg hadde tenkt det.

For plutselig var Charmander tilstede og en etter en av fanget jeg dem til mitt treningsakademi for spesielle Pokemon. På et tidspunkt falt jeg ned på barna sitt nivå når det kom til avhengighet, jeg gikk ut om kveldene etter de hadde lagt seg i et håp om å fange en som de ikke hadde fra før. Da kunne jeg sitte stolt som en hane ved frokost bordet dagen etter å fortelle mens tårene rant fra deres kinn.

Fullt så ille var det riktignok ikke men, jeg følte virkelig på avhengigheten av spillet. Til og med den dag i dag plukker jeg opp telefonen når jeg er ute med hunden, jeg fanger som en gal og selv om jeg føler meg som den eneste som nå står apatisk i grøftekanten og febrilsk kaster baller for å fange den neste store i samlingen. Uansett hvor rart det måtte se ut, har jeg en unnskyldning for jeg er bitt av basillen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv