hits

Pappagledes julekalender: Luke 3

Jeg skal være helt ærlig å innrømme at denne kalenderen var noe helt annet enn barna hadde sett for seg men, på en annen side var det litt det jeg ønsket også da jeg pønsket ut denne ideen. For målet mitt med denne kalenderen har hele tiden vært å bringe tilbake de ordentlige juletradisjonene, det å dele verdifull tid med de man er glad i og ikke skal jeg forsøke å få barna til å igjen tro på nissen.

Pynting av Pepperkake hus

De to første dagene i desember har barna brukt mer tid på å overbevise seg selv om at nissen fortsatt ikke finnes, man kan allikevel se det på begge to her i huset at de ikke er like sikre lenger. Så da de åpnet dagens kalender og så at det var pynting av pepperkake hus som stod på menyen, var det stor glede og stor ståhei i stuen her men, så skjedde det de ikke hadde forventet.

Plutselig banket det på utgangsdøren, man kunne se barna kikke intenst rundt seg akkurat som om de skulle forsikre seg om at både jeg og mamma var tilstede i stuen. Det var vi selvfølgelig så etter litt om og men gikk de sammen til døren, der var det ikke en sjel å se men, det var satt igjen et ferdig oppsatt pepperkake hus som trengte et strøk med non-stop og seigmann maling.

Nok en gang klarte ikke barna helt å sette fingeren på hvem som kunne ha satt igjen dette huset, deres eneste ide om hvem dette kunne være var Nissen sjæl og uansett hvor lite de ønsket å tro på dette så måtte de bare innse at det var det mest sannsynlige. Nissen eller ikke, dette ble en fantastisk opplevelse både for oss og barna og i flere timer satt vi å bare pyntet pepperkake huset i alle mulige varianter.

-Det er det jeg kaller ekte juleglede

2 kommentarer

Gnierfru

04.12.2017 kl.13:34

Kul ide, noterer bak øret :)

Pappaglede

04.12.2017 kl.14:22

Så bra ??

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv