hits

Jul i Snøfjord - Redningsaksjonen.

  • 03.12.2017     13:57     0

Det var en gang en liten bygd kalt Snøfjord, i Snøfjord bodde det ikke mange mennesker og de hadde i en årrekke jobbet bevist for å komme seg på Norgeskartet. For fem år siden skjedde det store gjennombruddet, tre av bygdens innbyggere klarte det ingen hadde klart før dem, de hadde gjort Snøfjord om til Norges mest ettertraktede julebygd og nå ses de på som bygdens stjerner.

De siste fem årene har folk fra land og strand besøkt stedet i forbindelse med julen men, i og med julen er det eneste som har holdt bygden oppe har det gått hardt ut over bygdens næringsliv. En etter en av dem har de måttet legge ned sine bedrifter og de tre stjernene frykter at dette vil gi konsekvenser for årets juleoppsetning og en hel bygd venter i spenning på om hjelpen en dag skal komme.

For å kunne drive videre er bygden avhengige av en scene, de er avhengige av folket og de er ikke minst avhengige av en frisør som kan gjøre de alle om til stjerner. For slik folket i Snøfjord ser ut nå, finnes det ikke mann eller fe i dette landet som ønsker å besøke et juleteater som er besatt av bomser og ustelte folk. Heldigvis har det gått et rykte i bygden om at redningen er på vei, så alle venter i spenning.

En dag ringer heldigvis telefonen til en av stjernene i byen, det er Elins hårstudio i Sandefjord som har bestemt seg for å hjelpe, de ønsker å flytte hele salongen til Snøfjord i desember å gi alle innbyggerne en skikkelig oppgradering og ikke minst den julefeiringen de fortjener. Jubelen står i taket i hele Snøfjord, for endelig ser redningen ut til å være på vei og nok et år blir det jul i Snøfjord.

Hele bygden har samlet seg på torget i Snøfjord og inn på plassen kommer Elins Hårstudio fra Sandefjord, de blir mottatt som helter og de hylles i det vide og brede på plassen. En etter en av bygdens innbyggere tas inn til konsultasjon og en etter en av dem får dem satt opp time hos Elins Hårstudio i Sandefjord. De neste dagene fikses de en etter en å håpet om en ny forestilling lever i beste velgående.

Jentene hos Elins hårstudio i Sandefjord er ikke bare gode frisører, de er også meget hyggelige jenter og de er flinke til å si de rette tingene til sine kunder. Aldri før har det gått en kunde ut av butikken uten å føle seg som en million dollars, denne gangen ble intet unntak. De tre stjernene som forestillingen er avhengige av har ikke bare fikset håret, de har også fått til bake troen på livet og forestillingen.

Forestillingen gikk i år som i fjord for fulle brakker i Snøfjord, man kan merke det på hele bygden at troen og håpet er tilbake. Nå kan natten senke seg, nissene kan ta seg velfortjent ferie og ikke minst folket i Snøfjord kan leve lykkelige i alle sine dager!

Takket være jentene i Elins hårstudio i Sandefjord ble det jul i Snøfjord også i år, nå er jentene tilbake på frisørsalongen i Sandefjord klar til å hjelpe enda flere før jul. Så føler du at permanenten ikke helt sitter som den skal, eller at etterveksten begynner å bli litt vel synlig, ja da er det tid for dere alle hos heltene i Elins hårstudio. Tusen takk for at dere reddet julen i Snøfjord 😊

Ønsker du å bestille time hos Elins hårstudio for å redde din jul? Bestill time her:    https://www.facebook.com/elinsharstudio/

Skriv en kommentar
Design laget av Silje Lien Design