hits

Pappagledes julekalender: Luke 4

Troen på nissen kommer sakte men sikkert tilbake hos barna her i huset, selv om de ikke helt ennå har turt å innrømme det så er det flere ting de ikke klarer å forklare for tiden. Kalenderen som de ikke helt klarte å forstå seg på de to første dagene, er nå blitt den kalenderen de gleder seg aller mest til hver morgen. Så kanskje traff jeg blink med denne kalenderen, etter dagens luke er jeg helt sikker på det.

Nissens skjulte skatt må finnes

Det var så vidt at barna rakk og få opp øynene i dag før de løp ned trappen og til nissens postkasse, på lappen stod det at nissen trengte hjelp til å finne sin skjulte skatt som han hadde glemt bort hvor han hadde satt. Med i brevet lå det en beskrivelse til hvor man kunne finne skattekartet og på skattekartet stod beskrivelsen til hvordan de kunne finne skatten.

Man kunne se gleden i øynene til barna da de kastet på seg yttertøyet og satte los etter skatten, det ble en fin og koselig tur sammen med barna på morgenen men, for barna dreide dette seg kun om å finne skatten. Etter en liten periode hadde de løst de fleste gåtene og de skjønte fort at skatten lå en plass rundt husveggene her hjemme, vi satte los mot huset å startet og lete.

Etter intens leting rundt huset fant de til slutt skatten, de løp som gale bort til den og oppe i boksen lå det en lapp hvor det stod «Jeg har sett at dere har det litt mørkt på rommet om kveldene, derfor ønsker jeg at dere skal få disse som en liten gave fra meg. PS, kan dere legge boksen tilbake i kjellerluken min». Lampene i seg selv var ikke så interessante, det var det å hjelpe nissen som stod i fokus hos barna nå.

Så det var vel nok et eksempel på at pakker og dyre gjenstander ikke alltid er det barna setter mest pris på, noen ganger det faktisk som tv reklamen sier «Det enkle, er ofte det beste»

2 kommentarer

Gnierfru

04.12.2017 kl.13:30

Utrolig bra, vi har nisse på besøk som en type kalender. Den kan man følge på Gnierfru sin instagram konto ( rampenisse forøvrig) og vi har en adventskalender med kvalitetstid sammen. Der er det alt fra å vaske huset sammen til tur på lekeland :) Herlig når man kan glede barna sine uten en masse matrielle ting :)

Pappaglede

04.12.2017 kl.14:21

Gnierfru: Så utrolig bra, ja moro å kunne gjøre noe sammen :)

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv