hits

Pappagledes julekalender: Luke 5

Etter å ha funnet nissens skjulte skatt i gårsdagens luke, var barna veldig ivrige for å se hva som skjulte seg i dagens postkasse. Det var bare en ting som var litt viktig for min del denne morgenen, en liten nisse hadde nemlig visket meg i øret at i dag måtte sjokoladekalenderen åpnes først. Jeg fortalte dette videre til barna og det var faktisk litt skuffelse i blikket da de hørte det, men overraskelsen ble desto større.

Nissens rampestreker

For det skulle bli en morgen litt utenom det vanlige dette her, først skulle barna trekkes vekk fra deres rutiner om å åpne postkassen først og deretter kom den store overraskelsen de ikke hadde sett for seg. For bak luke 5 i sjokoladekalenderen skjulte det seg kun et bilde, selve sjokoladen var sporløst forsvunnet og det var ikke vanskelig å tenke seg hvem som hadde stjålet denne i løpet av natten.

I kor ropte barna «Det er nødt til å være nissen», deretter satte de fart bort til postkassen og fikk deretter bekreftet sine mistanker. Nissen hadde vært på sjokoladetokt om natten men, heldigvis hadde han bare gjemt sjokoladen og ikke spist den selv. Dermed var det en ny jakt også denne morgenen men, denne gang innendørs. De fant til slutt sjokoladen på et sted der ingen sku tru at en sjokolade kunne bu.

For oppe i bannebøssen i stuen hadde nissen gjemt unna sjokoladebitene, og ikke før hadde de funnet sjokoladen så var sjokoladebiten trygt på plass ned i magen på barna. Nå er det faktisk blitt sånn her i huset at barna kun venter på neste brev i nissens postkasse og jeg kan love dere at det blir mange flotte overraskelser fremover, for det har nemlig nissen fortalt meg, så dermed basta! 😉

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv