hits

Han flytter til pappa!

Der kom den vet du, setningen som er ment for å såre alle foreldre og steforeldre. Helt ærlig så syntes jeg det var mest morsomt denne gangen, ikke fordi det er noe koselig at barnet er sint på deg og truer med å flytte hjemmefra men, mest fordi jeg kjente meg så utrolig godt igjen fra da jeg som liten valp truet med det samme.

For jeg kan ikke ha vært eldre enn 4 år da jeg pakket kofferten for første gang, ja jeg sa første gang for dette er noe jeg og alle barn truer med flere ganger i oppveksten. Denne ene gangen mente jeg derimot skikkelig alvor, jeg hadde sneket med meg brødskiver i jakkelommen og alle klærne mine var pakket ned i trille kofferten med Ninja Turtles på.

Det var ikke vanskelig å forstå at jeg mente alvor denne gangen da jeg stormet ut av leiligheten, jeg var mål bevist i blikket og gikk med trygge steg mot målet og selv om jeg inni meg ikke hadde anelse om hvor jeg skulle gå måtte jeg hvert fall se selvsikker ut ovenfor mamma. Jeg kikket meg stadig over skulderen for å se om hun fulgte med meg, å ja da hun fulgte med meg fra vinduet mens hun smilte mot meg.

Da jeg endelig fant et sted å bo inne i en busk i hagen, tok jeg frem brødskiven og satt i gang å spise alt jeg orket. Du skal tro en slik jakt kostet energi, så på 1-2-3 var alt av nød rasjonene borte vekk. Jeg hadde vært borte i maks 10 minutter, så det var litt flaut å krype til korset alt nå men, da mor ropte ned fra balkongen og spurte om jeg ville ha middag klarte jeg ikke lenger å motstå.

Jeg skjønte fort at jeg kanskje hadde overreagert litt og at det ikke var så ille hos mamma allikevel, heldigvis er det stort sett slik disse historiene ender og det var denne beslutningen dagens utsprang her i huset endte også. Så nå lever vi lykkelig i alle våre dager og snipp, snapp snute så var dette flytte eventyret ute.

4 kommentarer

Doc og Dask

05.12.2017 kl.23:29

Hehe det er vel sånn barn er..? ;)

Pappaglede

06.12.2017 kl.15:37

Doc og Dask: Ja det er nok det Hehe

due

06.12.2017 kl.01:39

Dette slipper vi, da barna ikke vil bo til faren sin. Har vel med kontakten å gjøre. Men kjenner meg igjen selv i dette ja :)

Pappaglede

06.12.2017 kl.15:37

due: Ja dette er nok noe de fleste kan kjenne seg igjen i, de er jo søte da :)

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv