hits

Pappagledes julekalender: Luke 7

Her i huset har virkelig julen satt sitt preg den siste tiden, gleden i familien er til å ta og føle på og det uten at kalenderen er stappet med verken sjokolade eller dyre gaver. For her i huset er det opplevelsene som er satt i fokus, litt rampestreker er det også men, i det store og hele bildet er det de små tingene her i livet som gjelder her og nå. Det var dagens luke et godt eksempel på.

Dere bestemmer middagen.

For bak luke 7 i kalenderen var det ikke barnas første valg normalt sett men, på grunn av at beskjeden kom fra nissen var det stor glede i stuen. Da de i tillegg forstod at de skulle være med å lage maten, ja da var det full baluba her i huset. Valget til to barn på 6 og 9 år var like åpenbart som at julaften er 24 desember hvert år, for valget falt naturlig nok på alle barns favorittrett: Pannekaker

Ikke akkurat favoritt måltidet til meg og min kjære men, det at vi kunne lage maten sammen og nyte et godt måltid som barna elsket gjorde det virkelig verdt det. Så igjen vil jeg si luken svarte til forventningene, nå gleder vi oss allerede til neste luke for å finne ut hva denne gale nissen har funnet på denne gangen.

2 kommentarer

Laine

07.12.2017 kl.15:54

Pannekaker er jo kjempe godt:-) kanskje ikke hver dag, men sånn inni mellom;-)

Pappaglede

07.12.2017 kl.17:11

Laine: Ja det kan være godt innimellom :)

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv