hits

Mitt kleineste øyeblikk

  • 07.12.2017     20:56     0

Jeg liker å kalle en spade for en spade, i dette tilfellet skulle jeg helst ønske jeg hadde en spade slik at jeg kunne grave meg selv ned og bare bli liggende under jorden en god stund. For det var ikke mye som tydet på en perfekt match etter vår første date, hvis du tenker deg tidenes dårligste date, i tidenes dårligste romantiske komedie og deretter ganger dette med ti, ja først da nærmer du deg vårt nivå på dating.

Hadde jeg vært en flue på veggen under denne daten, hadde jeg bedt den første og beste i rommet om å klaske til meg med all sin makt og helst med litt strøm i fluesmekken slik at jeg døde momentant. For daten var av det katastrofale slaget, det var misforståelser fra ende til annen og hadde jeg ikke sittet her å holdt henne i hånden nå hadde jeg nok ligget under dynen å skammet meg enda. For så ille var det faktisk at jeg ser det som et under at vi den dag i dag er kjærester.

Vi var begge ganske så ferske på dating fronten men, det hele startet allikevel lovende da min nåværende kjæreste inviterte meg på netflix and chill. For de av dere som ikke har besøkt Tinder universet, er dette en pen måte å fortelle sin date at man er ute etter litt mer enn bare et kyss og en film. Da hun i tillegg fortalte meg at filmvalget hadde falt på Jungelboken, ja, da skjønte jeg at denne kvelden kom til å bære med seg frukter.

Da alt virket så rosen rødt og for godt til å være sant, ja, da er det ofte for godt til å være sant. For min nåværende kjæreste var som sagt like fersk på dating fronten som meg, så i hennes hode var netflix and chill faktisk det å se på film og slappe av. Om det var jeg som var problemet eller hun som var en smule misvisende blir vi nok aldri enige om men, det er klart at mitt utgangspunkt for denne daten ikke var det aller beste lenger nå.

For når du faktisk har gledet deg til å se en film og bare slappe av, da blir du litt tilbakeholden når daten din sitter og puster som en hval og i tillegg kun har fokus på hvilke steder på kroppen han strategisk kan legge hendene for å nå målet sitt for kvelden. Så sett i ettertid kan jeg nok forstå hennes tanker om at jeg virket litt vel desperat, sannheten derimot var at jeg var lurt trill rundt og skal man være helt ærlig så hadde jeg nok større sjans på Mowgli enn jeg hadde på min nåværende kjæreste denne kvelden.

Så etter to timer med utrolig fattig underholdning på tv-skjermen og om mulig enda dårligere underholdning i sofaen måtte jeg til slutt bite i det sure eple. Det var ikke mange frukter som ble høstet denne kvelden, så det var ikke tvil om at det måtte underverker til for å redde denne kvelden. Dermed besluttet jeg å gjøre et siste iherdige forsøk på å snu om på førsteinntrykket hun hadde fått denne litt i overkant tente mannen med de litt for trange buksene på noen tidspunkter i løpet av denne kvelden.

Jeg måtte til slutt innse at det var på tid å forlate dette åstedet, det var bare å innse at denne kvelden var ødelagt og at denne mannen trolig ikke kom til å få se denne jenta igjen. Allikevel klarte jeg i desperasjonens time å komme med tidenes kleineste uttalelse eller forespørsel, for som om ikke nok ting hadde ødelagt denne daten spurte jeg henne om et kyss i dørkarmen på vei ut av huset. Hun kunne nok tenke seg å bare gi meg et kraftig spark i mine edlere deler men hun valgte å kysse meg.

Jeg velger å tro det var av kjærlighet men, i hennes øyne dreide det seg nok mer om å bli kvitt denne merkelige skruen som både skjelet, var flintskallet og desperat. Så for de av dere som klarer å forstå hvordan vi har blitt kjærester i dag, ønsker jeg å høre deres kleineste men vellykkede dating historie. Finnes det noen som overgår dette skal jeg personlig premiere den av dere som leverer den beste historien. Så fyr løs i kommentarfeltet, dette gleder jeg meg til å lese!

Vinneren blir kåret her på bloggen 😊

Skriv en kommentar
Design laget av Silje Lien Design