hits

Jeg gir meg på topp!

  • 07.01.2018     20:39     6

Det er med stor sorg jeg meddeler dere denne beskjeden, jeg har jobbet så utrolig hardt for dette og det er med tungt hjerte jeg nå velger å gå av som familiens intimgrenseminister.

For det var ingen enkel oppgave jeg stod ovenfor da jeg i april 2017 tok over denne ministerposten, vi snakker om en familie som gikk på toalettet med dørene åpne, vi snakker en familie som lot gassene flyte fritt i alle husets rom og ikke minst snakker vi en familie som gjorde humor ut av å prompe hverandre i ansiktet. Derfor var det med en viss tvil at jeg valgte å ta oppgaven med å reise hjemmet.

Jeg selv har en ganske tøff bakgrunn når det kommer til intimgrenser, jeg liker å si at mine intimgrenser er på lik linje med innreisegrensene i Nord-Korea, så vi snakker ganske så lukket her altså. Jeg liker ikke å dele baderom med noen andre, jeg går aldri på toalettet med døren åpen og jeg promper definitivt ikke foran de andre medlemmene i familien. Dermed var det to forskjellige verdener som møttes her altså.

Grunnene til at jeg nå velger å fratre min stilling som intimgrenseminister er todelt, på den ene siden er jeg veldig fornøyd med hvordan tingenes tilstand er blitt her i huset men, på en annen side er det på tide å lette litt på regelverket da barna i huset har utviklet kolikk i en alder av 6 og 9 år som følge av redselen får å slippe prompen løs. Dette kan jeg se er problematisk og derfor vil jeg slippe nye krefter til.

Mine intimgrenser passer rett og slett ikke inn i dette huset, hele familien har skreket etter et tron skifte og nå er det på tide å innse at min intime mur lider samme skjebne som Berlin muren. Derfor føles det riktig å gi stafettpinnen videre til min samboer, for det er noe med den følelsen å ikke føle seg ønsket som minister og hvert fall når familietinget ikke gir deg noen form for støtte i mine meninger og valg.

Så det er med tungt hjerte jeg nå meddeler dere alle at jeg fratrer min stilling som intimgrenseminister, jeg kommer allikevel ikke til å rette meg etter alle de nye reglene i huset selv men, jeg skal være åpen for å åpne opp i noen saker som ikke er kjernesakene mine. En ting er hvert fall helt sikkert, tissen min vil aldri flagre rundt inne på baderommet om andre er til stede der. Bortsett fra hvis det er deg da jenta mi.

Jeg ler meg skakk! Nei.. jeg knekker i to! Ja! Det må bli det siste;)

JULIE WINGE|  08.01.2018 - 12:56

JULIE WINGE: Hehe :)

Pappaglede|  08.01.2018 - 13:35

Haha! Herlig lesning :)

Guro|  10.01.2018 - 15:21

Guro: Hehe :)

Pappaglede|  10.01.2018 - 16:00

Tror dette jeg har lest denne vet ikke 3 ganger og får mitt smil fram det klarer du fint

Eli|  10.01.2018 - 19:42

Eli: Det er veldig bra :)

Pappaglede|  10.01.2018 - 19:48

Skriv en kommentar
Design laget av Silje Lien Design