hits

Min store hemmelighet

Jo, da, jeg kan nok være litt jentete på mange måter. Jeg sier i hvert fall som jentene, jeg går selvfølgelig på toalettet men, det lukter selvfølgelig herlig parfyme eller i verste fall tørkede roser. Eller?

For skal man tolke blikkene til Ynwa Sofie stemmer ikke dette helt, det er greit at barn har mange fakter og grimaser altså men, dette var fakter helt utenom det vanlige. Det var faktisk så ille at jeg tror hun holder gråten inni seg neste gang, fremfor å sitte som VIP gjest i vippestolen med tidenes utsikt. For hva annet skal man gjøre når resten av huset sover og behovet trenger seg på? Jo ta henne med på toalettet.

Det er egentlig imot alle mine prinsipper å ha med seg andre på toalettet men, som mange andre ting har jeg vært nødt til å legge prinsipper til side den siste tiden. Den eneste som tidligere har hatt sesongkort under mine toalett besøk er hunden her i huset, foran neste sesong ser det ut til at det fort kan bli utsolgt på denne store begivenheten. Dermed er min livs lange hemmelighet avslørt.

For det er egentlig ingen hemmelighet at vi mennesker går på toalettet, det er bare at jeg aldri har villet prate om dette tidligere. Jeg er en av de som fremdeles legger demper i toalettet med papir, for å minske faren for at folk utenfor toalettdøren skal høre hva som foregår inne på toalettet. Nå har jeg blottlagt alle mine hemmeligheter for to av mine øyestener og det er godt den lille ikke kan prate ennå.

For blikkene var rett og slett ikke vanskelige å tolke, det var blikk som skrek æsj og det var nesten som om hun spurte meg om noen hadde dødd der inne. Akkurat som hun trenger å være så tøff i trynet, det lukter ikke akkurat baby olje og sink salve av henne til enhver tid heller. Så at hun skal ligge å rynke på nesen syntes jeg var frekt, bare vent til neste bleieskift du så skal vi se hvor tøff du er da.

Tross alle hemmeligheter som avsløres, alle prinsipper som må vike og alle opplevelsene som nå må deles, må jeg innrømme at jeg bare elsker livet som småbarnsfar, kanskje var det akkurat dette jeg trengte for å løsne litt opp på ting her i livet. En ting er hvert fall sikkert, det er alltid plass til en gråtende baby inne på toalettet. Så får vi se om bikkja må vike, dersom tribunekapasiteten skulle bli for liten.

4 kommentarer

Helena Westergren

11.01.2018 kl.17:34

HAHAHAH

Pappaglede

11.01.2018 kl.18:22

Helena Westergren: :)

Fysioterapeuten

17.01.2018 kl.19:45

Hahaha :D

Pappaglede

17.01.2018 kl.20:26

Fysioterapeuten: :)

Skriv en ny kommentar

Pappaglede

Pappaglede

29, Larvik

For ti måneder siden møtte jeg min kjæreste for første gang, for ni måneder siden ble vi kjærester og for åtte måneder siden fikk vi beskjeden om at vi ventet vårt første barn sammen. Denne historien ble grunnlaget for denne bloggen!

Kategorier

Arkiv