hits

På date med en annen kvinne.

  • 11.01.2018     20:25     2

Det er ikke den beste beskjeden å få at kjæresten din skal date en annen kvinne men, dersom man møter kvinnen i sitt liv er det vanskelig å la den sjansen gå fra seg. Så jeg tok en sjans og fullførte stevnemøtet med kvinnen i mitt liv, det ble en kveld jeg sent kommer til å glemme.

Min kjæreste var informert om dette i god tid og faktisk var hun med på å planlegge dette stevnemøtet til minste detalj, det hele startet en kveld da vi la ut i sosiale medier at jeg skulle være hjemme med datteren alene for aller første gang. Det satte kommentarfeltene i full fyr, for hvordan kunne en mor la barnet være alene hjemme med barnefaren i så ung alder. Det var det flere som kalte for galskap.

For å gjøre galskapen komplett, det var noen som i tillegg klarte å bruke ordet barnevakt. Jeg er da for fader ingen barnevakt, jeg er barnets far uansett hvor mye man diskuterer frem og tilbake. Det er helt greit at jeg ikke har pupper altså men, jeg har da for fader alt annet dette barnet trenger. Jeg skal i hvert fall ikke kalles en barnevakt for dette barnet, så derfor valgte jeg i stedet å arrangere et stevnemøte.

Så litt som bestefar på julaften snek jeg meg ut i garasjen, fant frem kostymet, eller dressen som jeg liker å kalle det og på veien ut hadde jeg røsket med meg den fineste planten jeg fant i huset. Vel inne i finstasen bar det mot hoveddøren, jeg var både nervøs og skjelven der jeg nærmet meg døren og jeg pustet et siste åndedrag før jeg skulle møte drømmejenta og moren hennes i døren om få sekunder.

Jeg banket forsiktig på døren og ut kom to av de vakreste kvinnene jeg har sett i hele mitt liv, det var ikke vanskelig å se hvor drømmejenta mi hadde arvet skjønnheten sin ifra hvert fall. Hun var så vakker der hun stod, eller der hun ble holdt da og jeg ga henne en koselig kos før det var på tide å ta farvel med moren. Litt som i en Hollywood film, bare at det var moren som gikk og vi hadde huset for oss selv.

Stevnemøtet gikk over all forventning, den søte lille jenta hadde på seg et nydelig antrekk og jeg i matchende dress. På menyen stod en herlig to retters ala NAN morsmelkerstatning, bordet var det dekket i nydelige stearinlys og alt lå til rette for en fantastisk kveld. Man kan si at praten ikke fløyt like godt som den burde men, utrykkene og blikkene fortalte meg at hun storkoste seg i øyeblikket.

Det ble en fantastisk kveld, alt klaffet og vi endte til slutt opp i sengen, eller jeg på sofaen og hun i lekegrinden da for å være helt presis. Der lå vi i hver vår drømmeverden helt til moren hennes kom hjem noen timer senere, hun kikket på oss med et smil om munnen før hun spurte: Har det gått bra hjemme med pappa Ynwa Sofie. Hun svarte ikke men det ble en perfekt aften, hvor vi begge koste oss.

Hvem skulle trodd at en far kunne passe sin datter HELT alene, med et så stort hell da gitt. Nei, kjære mammapolitiet, ta dere ei bolle og pass på dere sjæl. Jeg er ingen ekspert, jeg er ingen erfaren far men, man trenger ikke å være erfaren for å vise kjærlighet og trygghet ovenfor sitt eget barn.

Peace Out!

Mammapolitiet kan faktisk ta seg en bolle! Jeg er jævlig god på å bake sånne som er litt harde og de egner seg best til å kaste 😁

Foreldre er ikke barnevakt på sitt eget barn. Flott dere hygget dere! 😊

Christine|  12.01.2018 - 01:26

Christine: Hehe fantastisk :) Vi storkoste oss :)

Pappaglede|  12.01.2018 - 07:25

Skriv en kommentar
Design laget av Silje Lien Design