hits

Hjelp! Småbarn livet har tatt knekken på meg!

  • 12.01.2018     16:41     0

Om det var forventningene eller drømmene som var for store vites ikke men, nå er jeg i fyr og flammer!

For det kan være vanskelig å bli småbarnsfar for en kar som meg, jeg er en kar som er i overkant opptatt av utseende, mote og hvordan jeg ser ut. Et liv som småbarnsfar byr dessverre på alt annet enn god tid på badet og timer i byens motebutikker, allikevel hadde jeg en våt drøm om å bli en slags mannlig MILF. En veldreid mann som tar seg godt ut var målet men, med en drøm om å ligne George Clooney og et utgangspunkt som Kristofer Hivju er det ikke lett å realisere alle drømmene sine si.

Veien til å bli en skikkelig kjekkas er både lang og hard, jeg følte meg allikevel trygg på å nå målet mitt. Jeg ville bli en mann som i stolthet kunne trille rundt på barnevognen, kanskje ville de eldre damene snu seg etter meg på veien og kanskje ville det som i en Hollywood film bli kjedekollisjoner langs veien på grunn av alle damene som snudde seg etter meg. Slike tilstander er vi derimot langt unna å ha oppnådd ennå, selv om nabo dama rygget i snø fontenen her om dagen, skyldes det alt annet enn mitt utseende.

Livet som far har nemlig gitt meg helt motsatt effekt, jeg har kommet dit at jeg syntes det å gå i crocs er greit, jeg er kommet dit hvor det å gå på butikken i pysjbukse er greit og den siste tiden har jeg også brydd meg fint lite om at håret faller av i mengder hver gang jeg greier meg om morgenen. Hvor er det blitt av mine sexy former, hvor er det blitt av det flotte håret og hvor er det blitt av sex appeal`en jeg en gang hadde inne. Jeg er villig til å strekke meg langt for å finne tilbake til meg selv, men jeg trenger hjelp.

Derfor ringte jeg min gode venn Jan Thomas, han var dessverre på feire nede i Mexico sammen med sin nye kjæreste. Hans kjæreste skulle nemlig stå til konfirmasjon denne helgen og da kom ikke jeg i første rekke. Han var allikevel behjelpelig med å skaffe meg time en annen plass, hos selveste gladlaksen, nemlig Farmens solstråle Erlend Elias. Han startet et fantastisk arbeide han men, da jeg påpekte at jeg kanskje ikke ville klippet det sånn, ja, da kalte han meg hestpeis og forlot hele frisørsalongen.

Igjen satt jeg med en drøm som ikke hadde gått i oppfyllelse, jeg var sønderknust og forlat men, jeg visste mine råd og tok en telefon til mine gode venninner oppe på Elins Hårstudio i Sandefjord. De stod selvfølgelig klare til å realisere mine drømmen, med sin fantastiske service, evne til å lytte og ikke minst ferdigheter til å klippe hadde de forvandlet denne hybelkaninen til en skikkelig hunk i løpet av få timer. Ikke bare realiserte de mine drømmer, de ga meg også selvfølelsen tilbake og nå er jeg endelig sexy.

Jeg er blitt en mannlig versjon av MILF, jeg er blitt et snev av George Clooney og vis jeg virkelig legger godviljen til kan jeg nesten skimte en six-pack langt, langt bak alt fettet på magen. Men vet du hva, i år kjører jeg pappakroppen istedenfor sommerkroppen. I år igjen si. Vi snakker magi, vi snakker eleganse og vi snakker fantastiske frisører. Så om du er i samme situasjon, der du sliter med selvfølelsen på grunn av alt for mye jobb, alt for mange regninger eller rett og slett bare føler deg sliten. Ring Elins, de er klare.

Eller så kan du gjøre det litt enklere, bestill din time her NÅ: https://elins.no/

Skriv en kommentar
Design laget av Silje Lien Design