hits

Når jeg ikke trodde det kunne bli verre.

  • 14.01.2018     08:39     10

For tiss, bæsj og promp kan være morsomt det, så lenge det ikke berører meg selv, si.

Ikke før hadde jeg revet at meg de gule gummihanskene og innfunnet meg med at bleieskiftet kom til å foregå uten disse, så smalt det på nytt. Da tenker jeg ikke på en liten kinaputt som vi puttet i postkasser som barn, vi snakker det største batteriet nyttårsfeiringen har å by på. Du vet de batteriene som spyr rundt seg av alle regnbuens farger, det batteriet som brer seg ut over nattehimmelen i alle mulige type formasjoner men, denne gang dreide det seg ikke om nyttårsraketter, vi snakker rakett ala bæsj.

For selv om jeg ser på meg selv som en viderekommen bleieskift arbeider, er jeg langt ifra helt utlært på området. Jeg har lært meg forskjellen på foran og bak på bleien, jeg har lært meg hvordan den festes og jeg har lært meg hvordan det vaskes. Timingen derimot, den er jeg ikke like god på helt ennå. For da jeg trodde hun var ferdig med sin jobb etter 20 minutter med iherdig jobbing, tenkte jeg å være en god far å ta seg av bleieskiftet før den rakk å godgjøre seg nede i bleien. Sånn sett var tanken hvert fall god.

Spenningen var til å ta og føle på da jeg tok av henne bleien, ikke fordi jeg gruet meg til tidenes bæsjebleie, det har jeg nemlig kommet over og det ganske kjapt også. Nei, her var det spenningen rundt hvilken farge hun hadde klart å lage på raketten denne gangen, for de er utrolig flinke i den alderen til å alltid overraske en stakkars bleieskiftarbeider. Overraskelsen var derfor stor da jeg skjønte at bleien var helt tom, kun ei lita tår med ferskt tiss hadde sneket seg ned i bleien denne gangen. Hæ? Tenkte jeg.

For selv om bleiene hun pleier å levere i stor grad er magi, hadde hun et ekstra ess i ermet denne gangen, nemlig et helt nytt triks ingen hadde sett maken til. For akkurat i det jeg løftet opp stumpen for å vaske siste rest med tiss, startet det å brake i magen hennes. Kanskje skulle jeg tatt forvarselet men, som en interessert publikummer i America Got Talent ble jeg bare sittende og måpe. For akkurat i det hun nøys, kom det ut med dobbel styrke der nede. En nydelig rakett om fylte låret, magen og brilleglasset.

Kanskje var ikke ansikts utrykket til en America Got Talent publikummer det lureste i denne situasjonen, for bare flaks gjorde at ikke munnen min fikk seg en kalddusj i samme slengen. Trikset stod derimot til terningkast seks og jeg personlig valgte å bruke gullknappen og sendte henne rett videre til semifinalen i baljen sin oppe på badet. Der lå vi begge to, i hvert vårt kar og vasket av oss støvet etter dagens nummer mens jeg stolt kysset henne på pannen og gratulerte henne med et flott nummer.

Det skal ikke mye til for å gjøre en forelder stolt i disse dager, si!

Fint innlegg! Og bra blogg :) Eg ble selv pappa til ei lita prinsesse for 4 mnd siden. Kose meg : )

kentmauricio|  14.01.2018 - 14:39

kentmauricio: Gratulerer så mye, er fantastisk å være pappa :)

Pappaglede|  14.01.2018 - 15:35

Hahah, konge skrevet!

buf|  14.01.2018 - 16:21

Takk :)

Pappaglede|  14.01.2018 - 17:22

Jeg er helt tilfeldig innom bloggen da den lå som forslag på blogg.no. Jeg reagerer litt på innlegget må jeg si. Vet at jeg selv ikke hadde satt pris på å få min egen bleie beskrevet på nett. Ja, alle barn bæsjer og det er naturlig. Men det kan hende at det er kjedelig når innlegget blir lest av medelever på ungdomsskolen. Barn er dessverre ikke alltid snille med hverandre. Bare en tanke fra meg.

|  14.01.2018 - 23:33

Anonym: Det har du all mulig rett til å mene og tenke, jeg respekterer dine tanker rundt dette men, valgte allikevel å dele da jeg føler dette innlegget er skrevet med nok humor til st ikke dette handler i hovedsak om selve bleien :)

Pappaglede|  14.01.2018 - 23:57

Haha, det var godt skrevet! Men best av alt, at du tok det med et smil! :)

Elisabeth|  15.01.2018 - 15:57

Elisabeth: Hehe ja jeg må jo bare det :)

Pappaglede|  15.01.2018 - 16:38

Veldig fin tilbakemelding! Ja, mye humor gjør at det ikke handler mest om bleien. Ser på innlegget med litt nye øyne. Setter pris på svar

|  15.01.2018 - 19:51

Anonym: Så godt å høre :) Ha en fin dag videre :)

Pappaglede|  15.01.2018 - 20:04

Skriv en kommentar
Design laget av Silje Lien Design