Derfor ble det ikke noe God Morgen Norge på meg!

Jeg vet at mange av dere har lurt på dette og nå tar jeg dere med bak kulissene og gir dere sannheten.

Det hele startet som en helt vanlig mandag, jeg satt og jobbet med bloggen da telefonen ringte. På skjermen lyste det opp «God Morgen Norge», dette var helt i henhold til avtalen vi hadde og jeg svarte telefonen uten en enste bekymring. Jeg hørte med en gang at noe ikke var som det skulle, den hyggelige damen i andre enden hadde nettopp tatt telefonen hun hadde gruet seg til å ta.. Å her er saken..

Tv2 og God Morgen Norge hadde mottatt utallige bekymringsmeldinger, meldingene gikk ut på at det ikke ville være en god løsning å ha meg i studioet. Grunnen til dette var at jeg kun ville være gjest for å fremme meg selv enda mer, jeg ville utnytte situasjonen med min egen datter til å få en enda større kjendisstatus og kort fortalt kan man si at hatet vi som familie har mottatt den siste tiden var årsaken.

Ikke fordi at Tv2 mente det ville være uforsvarlig å være der, nei, her gikk det på at Tv2 måtte gjennomgå alle meldingene som hadde kommet inn for å finne ut om det var noe hold i dem. Sånn med en gang følte jeg meg sviktet av Tv2 og God Morgen Norge, jeg følte at de tok haterne sin side ved å stille tvil rundt mine intensjoner. Planen var å snakke om alle disse meldingene og nå trodde de på dem selv?

Jeg kjente det kokte inne meg der og da, jeg følte at hele verden motarbeidet meg og oss som familie men, ved nærmere ettertanke skjønte jeg at dette var noe Tv2 måtte gjøre. For hadde jeg kommet i studio for å melke situasjonen, hadde jeg også stilt meg kritisk til å ha meg selv som gjest men, for min del handlet det om å sette lys på hvordan folk oppfører seg bak et tastatur og kjempe mot nettmobbing.

Senere samme kveld ble jeg på ny kontaktet av Tv2, de hadde tatt en vurdering og kunne ikke se at jeg hadde noen intensjoner ved mitt besøk. Sjefene i God Morgen Norge er nå på saken og det vil fortløpende bli tatt en vurdering om dette er noe de ønsker å ta opp i studioet på nytt eller ikke. Så enn så lenge har jeg ingen avklaring på dette men, jeg kommer selvfølgelig tilbake til dette også.

Takk for all støtte i denne tiden 😊

Foto: Håvard Solem, TV 2.

9 kommentarer
  1. Det er var sikkert overaskende å få en slik beskjed, og jeg forstår godt at du ble sint. Det virker jeg som at TV2 tar hensyn til disse nett-trollene. Det var synd at du ikke fikk kommet til studio, men det kan jo fremdeles skje. Jeg tror personlig at om du ikke lar disse nett-trollene få noe oppmerksomhet, så vil det stilne etter hvert. Ikke skriv om dem, ikke post det de skriver og la være å svare dem. Da tror jeg ikke de synes at dette ikke lengere er gøy. Blogg om noe helt annet enn disse trollene 🙂 Ønsker deg masse lykke til, og jeg håper at du får drømmen din oppfylt. Ja drømmen om å komme i studioet til TV 2 🙂
   Følger du ikke noen her på Blogg.no? Jeg kan ikke si at jeg har sette så mye av deg på andre sine sider. Du har i hvert fall ikke vært innom min blogg 🙂

  2. Due:: Takk for det, helt enig i at det beste er å la dem være. Jeg følger flere her jeg og leser ofte men, er dårlig på å kommentere på andres blogger. Har lest mye av deg også, likte firt

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg