I dag har vi vært hos hjertelegen med Ynwa Sofie

Det er på dager som dette man kan kjenne nervene fyller kroppen, spenningen er til å ta og føle på og derfor skal jeg i dag hoppe rett til poenget og gi dere svaret på dagens undersøkelse.

Ynwa Sofie er blitt helt frisk fra hjertefeilen legene oppdaget rett etter at hun ble født, det vil si at det fremdeles er et lite hull i hjertet hennes men, dette hullet er nå så lite at det ikke lenger er mulig å måle hvor stort det er. Som foreldre til denne lille skatten er det selvfølgelig verdens beste beskjed å få men, samtidig var det med en liten bismak vi kunne forlate hjerterommet.

For det er en spesiell følelse å skulle besøke hjerterommet på sykehuset, for rommet ligger helt innerst i en lang sykehusgang og ved første øyekast er det ikke mye som tyder på at man befinner seg på et sykehus. For gangene er fylt med flotte tegninger, malerier av kjente tegneseriefigurer og stoler i alle former og farger. Hjerterommet ligger nemlig i samme avdeling som barnesenteret.

Barnesenteret er avdelingen for barn med hjerte og kar sykdommer men, den huser også mange av de kreftsyke barna her i landet. Det er noe helt eget å bevege seg i disse gangene, for overalt kan man se barn som leker og koser seg men, man vet innerst inne at de er der for en grunn. For meg som syntes det er mer enn nok bare å være der i en halvtime, er det vanskelig å forestille seg de som må bo her.

For det som for meg er en hyggelig sykehusgang, er for noen mennesker der ute, hverdagen. Det er her de spiser sine måltider, det er her de sover og det er rett og slett her de bor. Selv skjønner nok ikke barna så mye men, foreldrene skjønner og det er lett å se at de bekymrer seg. Man kan se det på blikkene, kanskje har også de bare vært på en sjekk men, hvem vet hvilke resultater disse har fått.

Jeg skal innrømme at jeg var veldig glad og lettet over beskjeden vi fikk men, samtidig så ville jeg ikke slippe jubelen løs før jeg var kommet meg ut av sykehuset og inn i bilen. Jeg vil ikke stå der inne å juble og være glad, når jeg ikke vet hvilken situasjon disse andre foreldrene er i. Men, jeg er selvfølgelig kjempe glad for resultatene vi fikk under dagens undersøkelse og endelig kan vi si hun er helt frisk.

Jeg vil også skryte av sykehuset, som har lagt så til rette for de syke barna på denne avdelingen. Det er som å bevege seg i et veldig lite lekeland, det er masse leker, flotte farger og alt er lagt til rette for at oppholdet skal bli av det minnerike slaget.

2 kommentarer
    1. Nå ble jeg glad 🙂 Dere har lov til å glede dere over at deres barn er friskt, uansett hva andre barn og foreldre går igjennom. Dere har lov til å juble over at deres lille datter ikke ble en av de pasientene, selv om det dessverre er alt for mange små pasienter der. Jeg forstår meget godt at det ikke var lett å “juble” på en slik plass. Men jeg tror at de som er foreldre til disse barna ville ha jublet sammen med dere. De ville ha blitt glade for at deres barn ikke også ble pasient der. Som du vet så har jeg selv mistet et barn og jeg kunne aldri ønske at noen skulle opplevde det jeg opplevde. Jeg er priser meg lykkelig over alle som får ha barna sine hos seg, da jeg vet hvor naken og ribbet man føler seg etter at man har opplevd dette. Ja jeg tror på at disse foreldrene og de ansatte hadde blitt glade for at ikke Ynwa Sofie også ble en pasient på den avdelingen. Jeg JUBLER i alle fall! Jeg ble så utrolig glad for få lese om dette at Ynwa Sofie er frisk, at det faktisk kom gledestårer her nå. Jeg er glad på deres vegne også, da dere nå kan slappe av og vite at det ikke er noen fare med det lille hjertet til deres lille hjerteknuser <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg