Det kommer til å bli store forandringer!

Det var en ting å være den «homofile» vennen til mamma men, nå var jeg liksom blitt stefar til barna.

Jeg var overlykkelig på denne tiden, jeg hadde endelig erobret kjærligheten i mitt liv og jeg var nok ikke så forberedt på alt som kom til å møte meg fremover. For første gang i livet hadde jeg ikke bare blitt sammen med ei jente, denne gangen hadde jeg blitt sammen med en pakkeløsning og det kunne sammenlignes litt med å gå fra kontantkort til et abonnement, for overraskelsene kan bli store når regningen kommer.

Nå fikk jeg aldri noen regning for å være stefar til barna men, men man må allikevel betale prisen for hvilken rolle man velger å ta i starten av forholdet. For der jeg tidligere var en lekekamerat, et klatrestativ og en moro klump, var det ikke annet å vente at det var akkurat dette de fortsatte å behandle meg som. Men, det skulle ikke stoppe der, for forandringene var mange etter at omsider ble et par.

Størst forandring var kanskje tiden etter jobb, der man tidligere kunne legge seg ned med beina på bordet, knekke en potetgull pose og bare nyte kvelden, var det nå barna i fokus frem til leggetid. Det var aktiviteter som skulle følges opp, det var behov som måtte dekkes og helt ærlig blir kvelden hvor man kan nyte tiden som par forkortet til to eller maks tre timer hver enste kveld. Det var allikevel en pris jeg var villig til å betale for å få dette til å fungere.

Så kom helgene, for ikke å snakke om helgene. Der man tidligere dro rett fra jobb til polet, rett fra polet til dusjen og rett fra dusjen til vorspielet. Deretter brukte man resten av helgen til å synes synd på seg selv og fortelle seg selv de faste strofer om at dette ble siste gangen man drikker alkohol. Den nye helgen var en drøm i forhold, der polet var byttet ut med taco, der dusjen var byttet ut med Norske talenter og der vorspielet var byttet ut med Senkveld på Tv2.

I stedet for å bruke helgen på å synes synd på seg selv, kunne man våkne tidlig lørdag, sitte å se på barne-tv med barna og til og med snike til seg en liten godbit fra lørdagsgodtet før klokken var passert 0815. Der man før ropte ut i desperasjon om at dette var siste gangen man drikker alkohol, kunne man nå pakke med seg pølser, hamburgere og en engangsgrill og bare nyte norsk natur på sitt beste. Det er i slike stunder man kjenner at familielivet er helt fantastisk.

Så selv om forandringene hadde vært store, skulle det vise seg å komme større forandringer senere😊

Siste innlegg