Hjelp, hun er gravid igjen!

Skal si det går fort i svingene, spesielt de svingene man ikke rekker å hoppe av i..

En fantastisk påskeferie i Olden var over for denne gang, vi var i gang med puslespillet som skulle sørge for at vi fikk med oss alt hjem igjen og nå var det så stappet at selv en fis ikke kunne presset seg inn i den allerede alt for stappede bilen. Det at det BARE var 9 timer kjøring hjem, det at barna ALLTID er venner i bil og det at dette kom til å bli en FANTASTISK tur hjem, reddet følelsen jeg hadde rett før avreise.

For tanken om hvordan dette skulle gå om vi fikk et barn til streifet meg, jeg flippet opp telefonen å gjorde et kjapt søk på minibuss på finn og fant ut at det heldigvis ikke var realitet helt ennå. Med de prisene der, fikk vi heller leie en henger fra Shell 7-eleven og kanskje hadde det vært en mulighet å lage en spillhenger til ungene denne gangen. Da frigir vi plass, samtidig som vi slipper kranglingen i baksetet.

Nei, da. Barna får vel bli i bilen men, ikke kom her å si at tanken ikke har streifet deg etter en lang biltur med barna i baksetet. Heldigvis begynte jeg å kjenne meg igjen, etter utallige tissestopp, matstopp og strekke på beina pauser var vi nå i kjent farvann. Man kunne lukte målet i det fjernet og akkurat i det bilen stoppet i gårdsplassen kunne jeg puste lettet ut. Nok en milepæl i familielivet var nådd.

Vi spoler tilden noen uker frem i tid, vi er kommet oss til april og solen varmer godt ute på terrassen. Det er blitt hverdagskost her i landet at solen stråler om kapp med seg selv i april og mai måned, kroppen føles liksom noen kilo lettere på denne tiden og man kan kjenne at våryrheten strømmer på i årene. Det er tiden man glemmer alle bekymringer og bare ser frem til det som venter i sommermånedene.

Plutselig kommer min kjæreste ut til meg på verandaen, legger seg ved siden av meg i solstolen og forteller meg at det er noe vi må snakke om. Jeg tenker umiddelbart på om jeg har gjort alt jeg skal i huset og kjapt innser jeg at jeg ikke har støvsuget oppe som jeg lovet. Det var derimot ikke dette hun var kommet for å fortelle meg, nei, hun hadde nyheter på et helt annet plan, hun var nemlig blitt gravid.

Jeg må helt ærlig innrømme at det er den beste beskjeden jeg har fått i hele mitt liv, selv om vi ikke hadde vært kjærester mer enn i noen måneder. Jeg følte at det var nettopp dette jeg ville, det var dette jeg ønsket og mitt bønner til storken i Olden hadde blitt hørt. Jeg skulle endelig bli pappa, det var en eneste stor lykke og bilproblemet til neste påskeferie var allerede glemt.

Det trengs selvfølgelig to til å danse en tango, så jeg var spent på hva min kjæreste tenkte om dette. Heldigvis delte hun mine tanker og følelser rundt dette og nå kunne vi se frem til å bli foreldre.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg