Ja, jeg er en klikkhore!

Den siste tilden har det strømmet på med positive tilbakemeldinger, en av dem er at jeg er en såkalt klikkhore og helt ærlig må jeg innrømme at det ikke er noe som gleder meg mer enn akkurat det.

For jeg er en klikkhore men, vet du hva? Det er jeg faktisk veldig stolt av. For som blogger er det mange ting som driver deg, en av disse tingene er nettopp klikk og derfor lager man saker der nettopp du som leser klikker deg inn for å lese. Helt naturlig det men, det er også sånn at mine overskrifter er rettet til temaet jeg skriver om i denne teksten, så jeg føler ikke jeg lurer noen med disse overskriftene mine.

Det er litt som med nettavisene her i landet, de også har veldig spennende overskrifter og det er ikke alltid de svarer til forventningene. Det er nok bare det at vi bloggere ikke alltid blir tatt like seriøst, derfor får vi stadig kastet slike kommentarer etter oss men, for meg er dette faktisk kommentarer som gleder meg mer enn mye annet. Det er på tide at bloggere blir tatt på alvor, mange av de lever faktisk av dette.

Jeg har aldri hørt noen si til en baker, du er så sykt glasurhore, jeg har aldri hørt noen si til en postmann, du er så sykt reklamehore og jeg har aldri hørt noen si til en politimann at du er så sykt håndjernhore. Bloggere forsøker bare å gjøre jobben sin, akkurat som bakeren, postmannen og politiet. Du kan ikke sammenligne politiet med en blogger sier kanskje folk, nei vel, sier jeg da, det er en jobb det også.

Hilsen Klikkhora

Siste innlegg