Jeg flytter ut.

Det er ikke alltid ting går etter planen, noen ganger må det endringer til og det måtte det nå.

Det er gått noen dager siden jeg fikk den store nyheten, min kjæreste var blitt gravid igjen og så langt har tankene svirret rundt dette. Det er lett å bli revet med av slike nyheter, man drømmer seg litt bort til tiden som skal komme og man glemmer litt hvor man er på dette punktet. For egentlig var vi nok ikke helt der at et barn passet men, samtidig var vi akkurat der hvor at det passet med et barn.

For realiteten er at jeg bor på en 15kvm hybel på denne tiden, min kjæreste er i salgsprosess av leiligheten hun eier med sin ekskjæreste og vi sammen trenger nå et sted å bo med soverom til alle sammen. Vi blir tross alt en familie på fem nå om noen måneder og min hybel på 15kvm har ikke engang plass til alle der om vi står oppreist ved siden av hverandre. Heldigvis har vi noen måneder på oss..

For det er ikke lett å finne et sted å bo, med plass til en familie på fem og som samtidig ligger i skolekretsen til barna. Vi var veldig opptatte av at barna ikke skulle måtte bytte skole, vi var opptatte av at ikke de skulle rives vekk fra venner og samtidig måtte vi tenke på tidsperspektivet. Det ble mange skuffelser, mange tanker og mange løsninger ble revet i filler og lagt ifra oss. Men, det hastet.

For 7 måneder var det vi hadde på oss, helst ikke mer enn 5 måneder heller. Vi ønsket å komme på plass i det nye huset før babyen ble født men, alt handlet om tid, penger og sted. På et tidspunkt tror jeg vi begge var veldig stresset over dette, jeg tror vi begge tenkte at ting hadde gått veldig fort men, vi var aldri i tvil om kjærligheten eller at det å få barn var det rette for oss akkurat nå.

Boligjakten, ja den skulle ta sin tid, faktisk ble det mer stressende enn vi hadde sett for oss. I mellomtiden skjedde det derimot mye, jeg flyttet ut fra hybelen, leiligheten til min kjæreste ble lagt ut for salg og etter noen måneder var også leiligheten solgt. Vi stod på stedet hvil men, vi hadde absolutt ikke gitt opp. Det ordnet seg til slutt men, imellomtiden har det skjedd veldig mye.

Siste innlegg