Jeg sier ofte nei til sex!

Bare fordi jeg er mann, forventes det at jeg har lyst på sex til enhver tid men, så enkelt er det bare ikke.

Jeg husker godt da jeg var 15 år gammel, jeg var den eneste i vennegjengen med kjæreste og det eneste som betød noe for vennene mine, var om jeg hadde hatt sex med henne. På dette tidspunktet hadde jeg ennå ikke hatt sex med henne, allikevel kom det noen små røver historier om at dette faktisk hadde skjedd. Men, hvorfor var det så viktig for dem at jeg hadde hatt sex med henne?

Sex er noe som engasjerer alle, sex er noe alle har et forhold til og jeg husker godt første gangen jeg ble introdusert for sex. Riktignok handlet dette om en pornofilm men, dette er ofte måten unge mennesker introduseres for sex. Jeg husker jeg fikk låne en film av en venn av meg, i all hemmelighet snek jeg den med på rommet og plutselig satt jeg der å så bare kropper utfolde seg for første gang.

Jeg skal innrømme at denne opplevelsen skremte meg litt den gangen, for jeg syntes ikke dette var noe interessant i det hele tatt. Tankene om at jeg var en av de som ikke likte sex slo meg, det gjorde meg nok enda mer usikker og kanskje var nettopp denne filmen årsaken til at jeg ikke hadde hatt sex med min kjæreste enda på dette tidspunktet. Tiden skulle allikevel komme og heldigvis var det ikke som på filmen.

For bare noen uker senere hadde jeg sex for første gang, heldigvis var det langt ifra slik som på filmen jeg hadde sett på i forkant. Det høres sikkert ut som en klisje men, denne gangen var det kjærlighet og jeg endelig funnet ut at sec var noe for meg allikevel. Siden den gang har det blitt mange opplevelser rundt sex og som de fleste mennesker her i landet elsket også jeg å ha sex. Det var en stor lettelse for meg.

Vi hopper noen år frem i tid, nærmere bestemt året 2017. Det var da jeg traff min nåværende kjæreste, som dere vet hadde hun to barn fra før og det satte en liten stopper for all nyforelsket romanse som pleier å utspille seg. Plutselig var det ikke bare meg og kjæresten min å fokusere på, vi hadde et par med barn som trengte omsorg, kjærlighet og aktivisering også. Det var en helt ny livsstil for min del.

Den nye livsstilen gjorde noe med meg, for når kvelden kom og muligheten bød seg, var jeg rett og slett helt utslitt og det eneste jeg tenkte på var å få meg noen timer søvn. Det handlet ikke om at jeg ikke likte sexen, det handlet ikke om at jeg ikke ble tent av min kjæreste men, det var dessverre disse signalene jeg var redd for at jeg sendte ved å ikke orke å ha sex. For hodepine var liksom jentenes unnskyldning.

Jeg har tenkt veldig mye på dette, hva er det som har skjedd med min sexlyst og ikke minst har jeg tenkt mye på at jeg kanskje sårer min kjæreste ved å si nei til sex så ofte. For henne er ikke dette en ny situasjon, hun har hatt barn i livet sitt i snart ti år og kanskje har hun vendt seg til denne tilværelsen. For meg er dette helt nytt og kanskje om litt tid er jeg meg selv igjen og klar for nye eventyr.

Så selv om jeg er en mann i min beste alder, er jeg altså for sliten og trøtt når kvelden kommer til å orke å ha sex med min kjæreste. Jeg vil allikevel presisere at det ikke har noe som helst med henne å gjøre i det hele tatt, her handler det om en mann som ikke føler han har energi til å ha sex når kvelden endelig kommer.

Jeg hadde satt stor pris på tips eller råd i denne sammenheng og de tas imot med stor takk 😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg