Hva skjer med oss nå?

Vi har virkelig ofret alt, vi har kjempet oss igjennom mye men, her står vi uten et mål og uten en mening.

Jeg må innrømme at livet nå har blitt en berg og dalbane, der vi i det ene øyeblikket opplever store ting i livet mens vi i det andre øyeblikket møter nok en skuffelse. For de siste månedene har vært fylt opp av oppturer og nedturer, allikevel er vi sikre på at vi snart nærmer oss en løsning.

For det er bare en uke siden barna startet på skolen igjen, hun eldste startet rutinemessig i 4. klasse mens for yngstemann var dette faktisk skolestart for første gang. Jeg ser for meg at det største for en forelder må være å levere barnet sitt på skolen for første gang, levere barnet inn i uvissheten og ikke minst dele disse stolte øyeblikkene hvor barnet smiler fra øret til øret med en litt for stor sekk på ryggen.

Jeg var ikke en del av denne dagen, det vil si, jeg var en del av morgenen, ettermiddagen og kvelden. Selve skolestarten var ikke noe jeg skulle være med på, det er naturlig at det er foreldrene som følger barna sine til dette og heldigvis for yngstemannen har han fantastiske foreldre som stilte opp begge to. Jeg fikk allikevel oppleve stoltheten, gleden over leksene og alle historiene han hadde å fortelle.

For det er helt utrolig å få være en del av dette, det er så morsomt å se den lille barnehagegutten som han har vært hele sommeren, sånn plutselig over natten bli litt tøffere, litt mer voksen og ikke minst litt mer selvsikker. Som sagt er ikke dette mine barn men, jeg har et veldig nært forhold til dem og jeg må innrømme at jeg også kjente litt på denne stoltheten av å sende yngstemannen på skolen for første gang.

Vel vitende om alt som skjedde i kulissene, klarte jeg å finne glede i denne solskinnshistorien. For når ikke barna var til stede var vi virkelig bekymret for vår livssituasjon. Huset var så godt som solgt og nå hadde vi plutselig en enda trangere tidsfrist på oss men, heldigvis klarte både jeg og min kjæreste å ha barna og kjærligheten i fokus igjennom hele denne tiden. Det var veldig viktig for oss begge.

For hva ville skje dersom vi ikke fikk et sted å bo, vi snakket selvfølgelig med familie og venner og en nødløsning hadde helt sikkert vært mulig å finne men, vi ville ikke at barna skulle ha så mye frem og tilbake med denne flyttingen. De hadde tross alt opplevd en stor forandring i livet bare året før, når mor og far flyttet fra hverandre, deretter kom jeg inn i bildet og flere forandringer nå trengte vi ikke.

Heldigvis skulle drømmemuligheten dukke opp, om ikke helt som vi hadde tenkt men, helt perfekt.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg