Hele familien er i sjokk.

Her om dagen våknet jeg til synet av noe jeg ikke har sett på veldig lenge, for under morgenstellet klarte jeg å smelle toa mi i noe hardt under vasken og etter å ha hoppet opp og ned og ropt ut ordene som fylte opp bannebøssen forstod jeg hva det var.

Det var min kjæreste som i all beskjedenhet hadde funnet frem baderomsvekten, fra det innerste rommet i boden var den hentet frem og støvet var børstet av som om den var helt ny. Så morsomt tenkte jeg, da kan jeg få sjekket hvordan det står til med denne kroppen. Jeg kjente jeg angret så fort jeg gikk opp på vekten, for mot meg lyste det opp med store tall: 115,2. Det ble sjokktilstander i hele huset.

Så stort sjokk burde det kanskje ikke vært, for når man lever på junkfood, godteri og brus så må man også ta konsekvensen av dette. Men, det er allikevel en tankevekker for en som meg, jeg har nettopp blitt far og børster jeg dette under teppet kommer jeg ikke til å kunne leke med henne som jeg ønsker. Derfor må noe gjøres og det må gjøres nå. Derfor har jeg startet prosjektet fra junk til hunk!

I samarbeid med Sport 1 Albert Bøe går jeg nå i gang med et 3 måneders prosjekt, prosjektet skal ta meg igjennom utallige idretter, uendelige treningstimer og målet er til slutt å nå målet på 90kg. Kostholdet er også en viktig del av prosjektet, dermed satser vi på en total forandring av kropp og helse. Hele prosjektet kan følges på Link til facebook side, og en gang i uken på denne bloggen her.

Har du tips og råd tas dette imot med stor takk!

Driver du med en idrett du vil få frem i samfunnet, kontakt meg så kanskje jeg tester akkurat din idrett.

Siste innlegg