Jeg trenger et fristed.

Jeg kjenner en tåre renne ned over mitt kinn, jeg sliter med å finne gnisten i livet og jeg føler at livet som småbarnsfar er i ferd med å ta knekken på meg. Alt jeg tenker på er gulpekluter, bæsjebleier og selv om natten drømmer jeg om barnegråt. Nå trenger jeg et fristed i hverdagen..

For den siste tiden har jeg helt glemt å tenke på meg selv, det har vært barnet i fokus fra morgen til kveld. Dette har gjort sitt til at jeg har grodd fast i alle småbarnsforeldres nasjonaldrakt, jeg snakker da selvfølgelig om joggebuksen, t-skjorten med gulp på og de møllspiste crocsa på beina. Jeg er sikker på at alle foreldre kan kjenne seg igjen i denne klesstilen, behagelig ja, men langt ifra noe for catwalken på Oslo Fashion week.

Livet som småbarnsforelder har virkelig satt sine spor, for selv om jeg blir tynnere og tynnere i håret på toppen av hodet, hadde jeg ikke sett for meg at disse skulle vokse frem i ørene eller ut av nesen i stedet liksom. Det er ikke rart barna i nabolaget leker første mann til månen, med mitt hodet som sitt store mål. Jeg har forsøkt lenge, men jeg har bare måttet innse at mitt håp om å klare å greie rompehåret opp til en flagrende lugg som Donald Trump forblir en drøm.

Nå trengte jeg et fristed i hverdagen, jeg visste akkurat hvor jeg skulle finne det og bare minutter senere var jeg endelig på plass. For er det et sted jeg alltid får ro i sjelen, er det hos Elins Hårstudio i Sandefjord. De alltid så blide jentene tar meg alltid imot med et stort smil, koppen med kakao og krem står som vanlig klar ved klippestasjonen og endelig kan jeg se frem til litt fortjent luksus og oppfrisking av både hår og sjel.

Riktignok skal det ikke så mye til for å få en grå mus som meg til å se litt bedre ut, men her snakker vi om jenter som forandrer lada om til porsche på litt under to timer altså. Man skulle tro at når man går til frisøren så er det for å fikse på utseende, men her snakker vi om jenter som gjør så mye mer enn bare det. Med sitt hyggelige humør, sin enkle måte å få kunden til å føle seg vel på og ikke minst at de er lette og prate med om alt, gjør de frisøropplevelsen til noe så mye mer enn det.

Min kjære frisør Silje Marie er også en meget god massør har jeg funnet ut av, hennes hodemassasje under vasken får meg til å drømme meg vekk til hvite strender, grønne hav og ei lita paraplydrink under parasollen. Jeg tror ikke jeg juger så veldig mye om jeg sier at jeg faktisk sovnet et lite sekund der, for dette var både behagelig, deilig og oppfriskende for en sliten skrott som meg. Jeg har alltid sagt at foreldre fortjener litt luksus og det er nettopp dette disse jentene serverer i sin salong.

Jeg tar ikke i om jeg sier at jeg følte meg som et takras da jeg ankom salongen en tidlig morgen denne uken, et par timer med magi senere kunne jeg stolt forlate salongen igjen som en helt ny mann.

Alle fortjener litt luksus i hverdagen, derfor anbefaler jeg dere alle å plukke opp telefonen og hils fra Pappaglede 😊

Tusen takk til min frisør Silje Marie og alle jentene på Elins Hårstudio, dere er helt utrolige 😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg