Vi planlegger sex!

Som småbarnsforelder er det ikke alltid like lett å finne hverken tid eller krefter til å ha sex, et godt tips på veien som har funket for oss er å planlegge handlingen i god tid.

For sex er ikke det første man tenker på etter at man har trykket ut en fire kilo tung klump ut av det aller helligste, jeg tror vi kan være såpass ærlige å si at det ikke er det andre på listen heller og om vi skal være helt ærlige her, så er det nok slik at sex ikke står på prioriteringslisten i det hele tatt. Fra det sekundet barnet popper ut, tar man på sex ei lita ekstra jobb i hverdagen. Bare en 110% stilling cirka da.

Det beste med denne jobben er at det ikke finnes sykedager i den, du kan ikke bare gå til legen å sykemelde deg, nei, her er det bare å stå i det og jobbe på døgnet rundt. Du vet aldri om du får nattevakter, kveldsvakter eller i verste fall som politiet en døgnvakt. Med en slik jobb må dere vel hvert fall få fri i helgene, tenker kanskje du, men da tror jeg du må tenke deg om en gang til, for slik er det ikke.

Det er rett og slett en jobb man har tatt på seg, en jobb man ikke bare kan slutte i og best av alt så er dette en jobb du har resten av livet. Selv om arbeidsmengden roer seg med årene, føles det litt rart å tenke så langt allerede nå. Så med en slik jobb, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor 50% av par her i landet skilles etter at de får barn. Ikke på grunn av barnet, nei, heller fordi man glemmer å være kjærester oppe i det hele.

Som jeg skrev i mitt innlegg for noen dager siden, sier jeg ofte nei til sex. Det er ikke fordi jeg ikke tenner på min kjæreste, tvert imot, det går heller på det at jeg sliter med å finne tid og krefter til slike utenomsportslige aktiviteter en sen kveld. Derfor har vi nå gått til skrittet der vi planlegger sex, akkurat som skolene sender ut en ukeplan, har vi en ukeplan for bare oss som omhandler sex i ukedagene.

Der kan vi sammen sette opp dag, tid og sted, vi har da en felles plan og dersom det skulle bli forandringer i planene, kan dette legges inn i sex appen, eller kalenderen om du vil. Det høres nok ikke så romantisk ut, men jeg mener det er bedre å heller kunne sette av tid til kjærlighet, fremfor å ikke ha noe kjærlighet i forholdet i det hele tatt. En dag, er vi nok tilbake til normalen, men ikke helt ennå.

Har du noen tips til hvordan par kan beholde kjærligheten i forholdet, uten å benytte kalender?

Siste innlegg