Takk, God Morgen Norge.

Endelig holdt jeg på å si, endelig tok God Morgen Norge kontakt og endelig har vi kommet til enighet.

Etter mitt innlegg i starten i forrige uke, ble det virkelig fart på sakene og endelig tok God Morgen Norge kontakt. For fredag i forrige uke ringte telefonen, det var et ukjent nummer for min del, men jeg valgte allikevel å ta telefonen. I andre enden ble jeg møtt av ei meget hyggelig dame, hun introduserte seg og kunne fortelle meg at hun ringte ifra God Morgen Norge.

Jeg kjente med en gang at jeg startet å svette oppover, for det var ikke veldig hyggelige ordlag jeg ga dem i mitt forrige innlegg og tanken om at dette hadde nådd frem til dem slo meg med en gang. Selvfølgelig hadde de lest innlegget, selvfølgelig var de ikke helt enig i alt som stod der, men de ringte rett og slett for å finne en løsning på dette problemet, som nok har nådd uvante høyder den siste tiden.

Jeg har ikke lyst til å gå nærmere inn på hva som ble sagt i telefonsamtalen, men jeg kan si så mye som at vi fikk snakket ut og at begge parter er veldig fornøyd med resultatet av denne samtalen. Jeg syntes det var en veldig fin gest av God Morgen Norge å ta kontakt på denne måten, på den måten fikk vi pratet ut om uenighetene og egentlig skulle det vise seg at vi ikke var så veldig uenige allikevel.

Jeg ønsker med dette å formidle at jeg aldri skrev dette innlegget for å komme meg i Tv2 studio, dette var mer et innlegg som skulle skildre hvordan jeg følte meg behandlet av Tv2 og i etterkant av telefonsamtalen kan jeg bekrefte at mine mistanker hadde slått feil ut. Jeg og Tv2 var helt enige hele veien, men endringer i sendeskjema gjorde det ikke mulig å fullføre denne seansen.

For de av dere som nå håper å se meg i tv studio i nærmeste fremtid, er jeg nødt til å be dere om å smøre dere med litt tålmodighet. Sammen med Tv2 har jeg nå bestemt å legge denne saken dø, vi begge mener at denne saken har godt av å bli glemt akkurat nå og det fordi vi mener at et intervju nå, bare vil helle vann på en mølle som er i ferd med å stoppe opp.

Tusen takk til Tv2 for en ryddig måte å ta tak i ting på, håper vi kan samarbeide bedre i fremtiden 😊

4 kommentarer

Siste innlegg