En stor unnskyldning.

Jeg ønsker å rette en stor unnskyldning til alle dere, alle dere som leser min blogg dag ut og dag inn.

Det er ikke tvil om at den siste tids hendelser har satt sine spor i meg og min familie, men det skal allikevel ikke gå utover deg som leser av denne bloggen. For jeg innrømmer glatt at de siste tids hendelser har tatt fokuset vekk fra hva denne bloggen egentlig skal være, for dette skal være en blogg som sprer morsomme historier fra vår hverdag og det har jeg ikke klart å formidle den siste tiden.

Jeg har full forståelse for at mange av dere mener min blogg er blitt en sutreblogg, jeg har full forståelse for de av dere som mener min blogg har skapt dårlig stemning og jeg har full forståelse for de av dere som ikke har giddet å lese innleggene mine den siste tiden som følge av dette. Derfor kommer jeg nå med en unnskyldning til alle dere og jeg lover at min blogg fra og med i dag skal bli det den en gang var.

For jeg har et inntrykk av at mange av dere liker å følge min hverdag, dere liker å se hvordan det går med meg og min familie og det er det som har gjort min blogg til en hyggelig plass å avslutte dagen på med mobilen i hånden på sengekanten. Innleggene skal formidle humor, innleggene skal formidle glede og bloggen min skal være en blogg som folk kan snakke positivt om til venner og familie.

Jeg beklager virkelig at jeg har latt min frustrasjon gå utover deres leseopplevelse, jeg beklager alle de vonde historiene dere har blitt blandet inn i og nå håper jeg dere alle kan tilgi meg for dette og at vi sammen kan skape den hyggelige bloggen dette en gang var og ikke minst skal være.

Highfive fra Pappaglede!

    1. Leser nå innleggene dine uansett jeg. Vi er alle litt negative og sutrete av og til og da får man også tåle at man skriver litt slike innlegg. Det er en del av oss mennesker å være slik. Fantastisk blogg som du har.:)

    2. Enig med Garman! Har akkurat begynt å følge deg. Å det er nettopp at du skriver så hverdagslig at je syntes det er koselig å følge deg, både opp turer og nedturer. Ha en fin dag!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg