Har jeg gått opp eller ned etter uke 2?

Litt som Hellas under finanskrisen, raste jeg ned i vekt i uke 1, men har jeg gått opp eller ned etter uke 2?

Da jeg til slutt tok grepet med å starte å trene hadde jeg mange tanker i hodet, for alt ser så lett ut når man ser andre gjør det på tv eller i hverdagen og man overvurderer sine egne ferdigheter til en viss grad. Jeg kan sitte å se på langrenn for eksempel, se de veltrente atletene springe opp bakkene som om det var en lek og på en eller annen måte tenker jeg i mitt hodet, at dette kan jeg klare også.

Det er selvfølgelig ikke sånn, men innstillingen er hvert fall verdt å ta med seg. For uke en er rett og slett et helvete, man blir sliten kun av å se på bakken og det som ser så enkelt ut på tv, er så langt ifra det som overhodet mulig. Selv om kroppen ikke spiller på lag og alt føles som et helvete uke en, er det allikevel sånn at det er denne uken man raser ned i vekt. Så det er positivt å ta med seg da hvert fall.

Uke to derimot, det er uken man starter å merke forskjellene. Da er plutselig ikke bakkene så bratte lenger, beina er ikke like stive lenger og man starter plutselig å merke at kroppen starter å spille på lag. Man presser seg litt ekstra, man gjør det lille ekstra og man håper i det lengste av vekten på badet skal ta av det lille ekstra på kroppen. I mitt tilfelle hadde jeg håpet å ta av en 30-40 kilo i andre uken.

Sånn er det ikke alltid, men allikevel har jeg klart å ta av nye kilo i uke 2. Der 115,2 ble til 111,7 i forrige uke, er 111,7 blitt til 109,0 etter uke to. Det vil si en nedgang på nye 2,7 kilo mens jeg fra dag en totalt har tatt av 6,2 kilo nå. Det må jeg si meg fornøyd med, mye av dette skyldes nok tiden jeg har brukt i skisporet og her kan du se et lite sammendrag av min uke med ski på beina:

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg