Det er slutt

Det har vært stille på bloggen til Pappaglede i påsken, har han tatt seg en velfortjent påskeferie nå, har kanskje du tenkt, men sannheten er en helt annen.

Jeg startet og blogge for et og et halvt år siden, den gang startet jeg bloggen for å dele tanker og erfaringer rundt min nye livssituasjon som stefar. Siden den gang har jeg lært mye, jeg har opplevd mye og ikke minst har jeg hatt veldig mye glede av denne bloggen.

For en månedstid siden opplevde jeg at gleden ved bloggen var borte, jeg klarte ikke lenger å formidle mine tanker på en riktig måte og plutselig følte jeg at bloggen var mer en byrde enn en glede. Dette har nok mye med hvordan jeg har hatt det privat i det siste også, for jeg har vært igjennom en veldig tøff periode og fremdeles jobber jeg intenst med meg selv for å finne tilbake til gledene i livet.

Det er med tungt hjerte jeg meddeler denne beskjeden, men jeg har tatt en beslutning om å legge bloggen død for nå. Kanskje kommer jeg tilbake, men akkurat nå føler jeg ikke meg klar for dette.

Ønsker dere alle en fin vår og en fantastisk sommer når den kommer!

7 kommentarer

Siste innlegg